Anjung Utama  |  Profil  |  Perkhidmatan |  Tempahan Online |  Galeri  |  Syarikat Sekutu  
 
 
    Muat Turun e-Brochure
  DVD Promo
  Video Testimoni
 
  Pengantin Pilihan
 
 
 
 
  Iklaneka
 
 
 
Penafian
 

Maklumat terkandung dalam laman web, termasuk dalam `Kerja-kerja’, yang disediakan,”seperti mana” dan “sebagaimana yang terdapat” dan tanpa apa-apa juga jaminan-jaminan sama ada dinyatakan atau terserlah. DJU Catering tidak akan jamin bahawa fungsi-fungsi terkandung dalam bahan-bahan akan tidak terganggu atau bebas daripada kesilapan, dan kesilapan akan diperbetulkan, atau laman Web atau server yang sedia ada bebas dari virus-virus atau lain-lain komponen yang merbahaya.

DJU Catering menyangkal liabiliti dan tidak akan menjamin atau membuat sebarang perwakilan berkenaan kegunaan ke atas interpretasi atau keputusan-keputusan ke atas kegunaan bahan-bahan dalam laman web tertakluk kepada kebenarannya, ketepatannya, tempoh masa, perihal boleh dipercayai atau sebaliknya.

Anda menggunakan laman web adalah atas risiko anda keseluruhannya. Anda mesti menilai menanggung segala risiko ke atas apa-apa jua yang berkaitan dengan penggunaan sebarang maklumat yang terkandung di dalam laman web , termasuk dalam `Kerja-kerja”, termasuk kepercayaan keatas ketepatan, kesempurnaan atau faedah kegunaan apa juga kandungan.

Anda perlu mendapatkan nasihat persendirian anda sendiri berhubung maklumat demikian.
Walaupun kami akan menggunakan ikhtiar yang munasabah untuk mengekalkan kandungan, kami tidak akan memikul tanggungjawab untuk menyediakan sokongan atau perkhidmatan mengawalselia keatas kandungan.

 
 
 
  Kalendar DJU
 
 
  Survey
 
Apakah Pakej Perkahwinan pilihan anda di DJU Catering?
Ekonomi
Standard
Lengkap
Xtra
VVIP
Seri DJU
| Keputusan Survey
  Links
 
 
 
 
 
Jumlah pelawat: 
 
© 2007 djucatering.com